mandag 24. juni 2013

De 10 beste spahotellene i USA


Lysten på en deilig spaferie i de Forente Stater? Da bør du ta en titt på denne listen.
USAs beste spahotell finner du i Santa Barbara, California, i form av den lokale inkarnasjonen av hotellkjeden Four Seasons. Det viser en undersøkelse publisert i går av den populære reisetipssiden Tripadvisor.

Spa i alle sesonger

Four Seasons er totalt sett den klare testvinneren med hele fire av ti plasser på den sterkt konkurranseutsatte listen. Det går gjetord blant spagjester om deres signaturpakke "Four Seasons in One" på 80 minutter.
Behandlingen begynner med vinter - en kjølende scrub for rygg, hender og føtter - etterfulgt av våren, representert gjennom en body wrap av blomster og annen flora. Sommer-delen byr på thaimassasje og aromaterapi, og det hele avsluttes i milde høsttoner med en urtebehandling for hodebunden.

Billig spa i Vegas

Med en gjennomsnittlig pris på 436 dollar per natt er vinnerhotellet et godt stykke dyrere enn det vi gjerne kaller et billig hotell. Med dagens dollarkurs på rundt 5,6 kroner er det imidlertid mulig å finne spaluksus som nærmer seg tusenlappen. Et rom på Mandarin Oriental i Las Vegas, som inntar sjetteplassen på listen, snitter nemlig kun 217 dollar per natt. Med sete i midten av verdens gamblinghovedstad er det likevel en fare for at turen kan bli langt dyrere enn man hadde kalkulert på forhånd.
Her er den fullstendige listen, med lenker som gir deg mer informasjon om hvert hotell:


#Hotell By StatPris/natt*
1Four Seasons Resort The Biltmore Santa BarbaraSanta BarbaraCalifornia$436
2Ritz-Carlton Orlando Grande LakesOrlandoFlorida$267
3Canyon Ranch Hotel & Spa Miami BeachMiami BeachFlorida$522
4Four Seasons Hotel Westlake VillageWestlake VillageCalifornia$230
5Four Seasons Hotel DenverDenverColorado$268
6Mandarin Oriental, Las VegasLas VegasNevada$217
7Travaasa AustinAustinTexas$285
8Four Seasons Resort Hualalai at Historic Ka’upulehuKailua-KonaHawaii$780
9Ojai Valley Inn and Spa OjaiCalifornia$317
10Trump International Hotel & Tower Chicago ChicagoIllinois$312*Prisene varierer med sesong og tid før booking. Her på BilligHotell.no kan du i tillegg sammenligne hvor du kan bestille til lavest pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar