mandag 24. juni 2013

Et utvalg romantiske hoteller

Nedenfor finner du et utvalg romantiske hoteller verden over. Prisene på disse hotellene kan ikke sies å være billig, men vi i BilligHotell.no kan garantere deg at du får lavest mulig pris for disse romantiske hotellene hos oss.

Romantisk Hotell
Iberostar Grand Bavaro Hotel

Iberostar Grand Bavaro Hotel *****

By: Punta Cana
Land: Den Dominikanske Republikk

Iberostar Grand Bavaro Hotel er et femstjerners hotell som ligger idyllisk til ved strandlinjen i byen Punta Cana i Den Dominikanske Republikk i Karibien. Alle rom har enten utsikt mot havet eller ut mot en hyggelig hage. Hotellet tilbyr all-inclusive opphold. Barn er ikke tillat på dette hotellet.

Romantisk Hotell Playa Del Carmen
Secrets Mamora Beach

Secrets Maroma Beach Riviera Cancun Resort *****

By: Playa del Carmen
Land: Mexico

Secrets Maroma Beach Riviera Cancun Resort er like flott som navnet er langt. Dette er i likhet med mange andre romantiske hoteller et hotell kun for voksne, hvor du har muligheten til å bestille all-inclusive hvis du ønsker det. Hotellet tilbyr spabehandlinger både innendørs og utendørs i romantiske omgivelser.

Romantisk Hotell Jamaica
The Canvas Hotel - Negril

The Caves Hotel ****

By: Negril
Land: Jamaica

The Caves Hotel i byen Negril i Jamaica er et hotell utenom det vanlige. Hotellet spiller på grottene ned mot sjøen og lager en romantisk atmosfære inni disse. Som gjest på dette hotellet kan du slappe av å nyte havet, stranden, maten og atmosfæren uten å måtte bekymre deg for noen verdens ting.

Du kan også søke etter hotell andre steder i verden i andre prisklasser og andre kategorier hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar